Hoop dance performans

Hula Hoop, dans, akrobatik och starkt berörande uttryck.

Jelena syr sina egna kostymer och med ett teater sinne, akrobatisk kropp, unikt uttryck och dans på hög nivå blir hennes shower nått ut över det vanliga

 Jelena Mitra’s Performance är en härlig upplevelse av inspiration, hon  visar att det omöjliga är möjligt när hon tillslut dansar med 6 rockringar.

• Carbary fusion Cirkus•
Upplyftande och minst sagt underhållande. Underbar kostym och uttryck. Passar perfekt till fest, festival, kick off, och kalas

4 rockringar

Everything is spinning

220px-Seed-of-LifeAllting består av cirklar, från det största utrymmet till alla minsta atomer som finns i detta universum.

¨ The Flower of life ¨ är formen och namnet på den oändliga byggnadskonstruktionen av all energi och rörelsen bakom allt växande och liv.
När du snurra rockringen omkring dig eller titta på någon som gör, kan man tydligt se de geometriska symboler (så som ¨flower of life¨) som bildas ut ur denna enkla men mycket stark ring.

Jelena Mitra’s show är en inspiration för att väcka och sätta publiken i kontakt med denna kraft. Det är magiskt hur hon sätter alla i publiken i  kärleksfull extatiska tillstånd – här och nu!

DSC_7832

Gästartist eller mingel 

Jelena kan också dansa och uppträda till den musiken som spelas där och då. Komma som en gäst artist under konserten eller ge konferens gästerna ett härligt inspirerande  intryck under minglet. Anpassad kostym och smink till evenemanget.

931348_555370401168986_1092298222_n946987_555370341168992_1181282169_n

Praktiska detaljer:

Har ni önskningar om speciellt tema, musik, kostym eller smink är vi glada för alla förslag och utmaningar. Pris varierar beroende på event. Kontakta oss för mer information om showerna, priser m.m.

post@jelenamitra.co
073 52 83 311

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s